Бургаският треньор Димитър Димитров – Херо ще може да води отбора си в понеделник срещу „Етър 1924” в мач от 27-ия кръг на „А” група. Апелативната комисия на БФС обяви, че уважава частично жалбата на наказания  Димитър Димитров-Херо и изменя решението на Дисциплинарната комисия. Треньорът на „Черноморец” беше санкциониран с 3 мача и глобен с 1000 лева заради атаките си към съдийството по време на домакинството на „Берое”, загубено с 0:1.

На днешното си заседание Апелативната комисия взе решение да намали санкцията на Херо на 2 мача, но паричната глоба остава. По този начин Димитров ще може да води “акулите” в предстоящото в понеделник гостуване на „Етър 1924” в Сливен. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Засега от „Етър 1924” не са обявявали, че мач няма да има. Какво е известно, в последните срещи тимът в последния момент се събира и се явява за срещите. От Сливен, където е базиран клубът, вече не идва никаква информация, защото няма и кой да я дава – нито треньори, нито който и да е от шефовете. По неофициална информация има още напуснали футболисти, но най-вероятно пак ще се събере отбор за домакинството с „Черноморец”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ