61386466_1338972819587418_2857272799490211840_n

“След дълго лутане по горни и долни дивизии най-накрая заехме полагащото ни се място във Висшата лига на България. Полагащо, според историята и традициите, които има град Велико Търново и неговият футболен представител – Етър. Сега е времето да продължим делото на клуба от миналия век, преминал през славни победи и шампионска титла и достигнал тежки времена в края на 90-те. Много от нас не помнят този Етър, но духът му ни е предаден от баща и дядо, от поколение на поколение. Клуб с вярна публика, в добро и лошо.

Взимайте шалове и знамена, за да видят как се подкрепя любимият отбор. Нито секунда тишина не трябва да има на този мач.Е, сега дойде времето да вземем, това, което ни се полага. Времето да покажем на цяла България кой е Етър Велико Търново и неговата лоялна публика. Взимайте шалове и знамена, за да видят как се подкрепя любимият отбор. Нито секунда тишина не трябва да има на този мач.

Не съперникът е важен, не победата е важна. Важен е моментът, че Етър се завръща на голямата сцена. Да насочим всичките си мисли за подкрепа към отбора и да се отдадем на сектора. Без значение как ще завърши този мач, трябва да сме зад отбора.

Той е повратен за най-новата история на виолетовия отбор. След него обликът на отбора ще се промени. Мисленето, амбициите на всички нас ще преминат в друга насока. Към все по-добро. Разбира се, стоим здраво на земята. Никой не очаква чудеса, а само да има спокойствие и поводи за радост. Затова сложете си шалове, фланелки,развейте знамена и мощно към София!

Да подкрепим и защитим цветовете на виолетовият ни любимец. За Етър и емблемата в сърцето! За Велико Търново!”

Hells Ultras

Тагове:

КОМЕНТАРИ