Хандбал

Първо домакинство в шампионата на “А” РХГ при жените предстои за хандбалистките на “Етър-64”. Великотърновки приемат “Шумен-98”, като мачът е в неделя от 17:00 ч. в ДКС “Васил Левски”.

Етърки стартираха с убедителна победа в Сливница над “Ники спорт” с 28:20 и вече оглавиха класирането след първия кръг, като са амбицирани да останат начело и след втора победа. Съперникът обаче този сезон има стойностен отбор и ни очаква труден мач, предупредиха от клуба.

“Начело на шуменки е националният селекционер на България до 20 години, който привлече няколко националки, догодина имат световни квалификации. Като прибавим опитните Деси Илиева, Кристина Сабо и още две-три, отборът им става доста боеспособен и има амбиции за челната тройка. Очаква ни труден мач, това че загубиха в Свиленград не е от значение, там срещата е била оспорвана.

На “Етър-64” ни предстои обиграване, след завръщането на Маги Христова и Деница Асенова трябва напасване. Нуждаем се и от една-две контроли, каквито не можахме да направим. Очаквам момичетата да се раздадат и да постигнем победа.
Публиката винаги е била нашият осми играч и сме го чувствали през всичките години. Неделя от 17 ч. е удобно за хората време и ги очакваме в залата да ни подкрепят”, коментира президентът на клуба Атанас Атанасов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ