Специално гравиран часовник, бутилка червено вино и поздравителен адрес от кмета Даниел Панов от името на Община Велико Търново  получи великотърновският треньор по футбол Петър Шатров за рожденния си ден. Днес ветеранът навърши 80 години и получи подаръците от зам.-кмета Ганчо Карабаджаков, тъй като Даниел Панов бе в София.

„С чувство на огромно уважение, почит и признателност се обръщам към Вас в деня, в който отбелязвате своята 80-та годишнина. Приемете най-искрените ми и сърдечни поздравления и най-добри пожелания.

Вие и хората като Вас не просто имате огромен принос към развитието на спорта. Вие сте една от емблематичните личности, които създават авторитета, облика на футбола, на футболен клуб “Етър” , на Велико Търново.

Всички ние сме горди и щастливи от факта, че имаме възможността да общуваме, да се учим от уникалния Ви опит, знания и умения не само за спорта, но и за живота.

Позволявам си от името на всички приятели на футбола, на спорта, от името на всички граждани на Велико Търново сърдечно да Ви благодаря за вашия огромен принос в развитието на футбола.

Ако днес все още се говори за Великотърновската футболна школа, за успехи, постижения, за известни и обичани футболисти – всичко това го дължим преди всичко на Вас.

Благодаря Ви за многогодишния сърцат, себеотрицателен труд, за времето и усилията, които сте инвестирали в развитието на най – великата игра в Старата столица.

Убеден съм, че именно чрез хора като Вас – с голямо сърце и душа, искрено отдадени и посветени на футбола ФК “Етър” ще си върне първо достойнството и доброто име, а след това и полагащото му се място в българския футбол.

Дълбок поклон на почит и признание пред Вас, пред всичко, което сте направили и правите за “виолетовата мечта”. Честит юбилей и за още много и здрави години!”, пише в поздравителния адрес, подписан от Даниел Панов.

Истински развълнуван, Петър Шатров благодари с думите, че 80 години е чакал такъв знак на уважение от страна на Община Велико Търново и го е дочакал навръх своя юбилей.

Тагове:

КОМЕНТАРИ