IMG_0091

“Хубаво е да има такива мачове, инфарктни, драматични, да радват хората. Самият мач не беше чак толкова впечатлителен, но и в първата, и във втората част след 15-ата минута на всяко полувреме успяхме да вземем инициативата. Владеехме повече топката и създавахме повече интересни моменти. Допуснахме изравняване, голът на домакините бе отличен, оставиха го момчето непокрито. Но имахме самочувствие, настроение и увереност, че сме в състояние да спечелим този мач”, заяви старши треньорът на „Етър” Георги Василев след победата, извела „болярите” на първото място.

“Добре ги познавах „Септември”, гледах ги, пращал съм и наблюдатели. Не сме ги подценили, поздравявам ги за попадението, тъй като ние направихме грешка, едно недоглеждане от наша страна и ни вкараха гол”, допълни той.

“Следващият ни съперник “Поморие” е много силен отбор, те имат футболисти и от “А” група. Ние ще играем мач за мач, като видим, че реално имаме потенциал и точков актив, вече можем да говорим за нещо по-крайно. Но не сме далеч от тази мисъл – „Етър” заслужава да бъде сред най-добрите. За купата ще играем с пълни сили, за нас това е предизвикателство, „Нефтохимик” е сериозен дразнител”, допълни Георги Василев относно очакванията си за представянето на “Етър” в първенството и купата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ