499414a

Великотърновският футболен деятел Георги Трендафилов е назначен за председател на Областния съвет на БФС в Габрово. Назначението му от футболната централа е с дата 1 юли, а от четвъртък той е бил въведен в поста си от Краси Кръстев от БФС.

Георги Трендафилов беше преди време за около две години председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново. Той е бивш футболист на „Етър”, „Асеновец”, Габрово, Ловеч и Свищов. После беше бил старши треньор на „Етър” в „А” група, вкара „Академик” (Свищов) в „Б” група и го води в нея. Като старши треньор на „Ловико” (Сухиндол) в Северозападната „В” група пък спечели първото издание на турнира за Kупата на Аматьорската футболна лига. Във „В” група Трендафилов е водил отборите на „Академик”, ОФК „Павликени” и „Гигант” (Белене).

„Започнах работа начело на Областния съвет в Габрово – потвърди Георги Трендафилов. – Пожелавам успех на Трифон Иванов като зонален шеф и се надявам на добра съвместна работа в името на развитието на футбола в Северозападна България”.

КОМЕНТАРИ