IMG_9438_cr2

Нагласата ни е единствено за победа, заявиха на пресконференцията преди първия мач срещу „Септември“ един от опитните футболисти в тима – Георги Сърмов, и едно от новите попълнения – Велко Батрович.

„Направихме много добра подготовка – и физически, и в игрови план. Надявам се резултатите, които ни липсваха през първата част, да ги постигнем през втората. Липсват ни точки и още от първия мач срещу „Септември“ трябва да започнем да ги наваксваме. Лично аз се чувствам добре физически, готов съм, оттук нататък всичко зависи от мен. Настроението е добро, създадохме добър колектив, надявам се да го запазим през първенството. Новите играчи ги приехме добре, момчетата се стараят и дават всичко от себе си. Надявам се да постигнем добри резултати всички заедно.

В България отборите едва ли имат с какво да се изненадат, всички се познаваме, знаем добре и „Септември“. Организирани са, имат добри изпълнители и ни очаква доста труден мач. От нас се иска пределна мотивация и концентрация във всяка една минута и нагласата ни е единствено за победа“, заяви Георги Сърмов, който е вече втори капитан на „виолетовите“.

„Доволен съм от това, което заварих в „Етър“ и мога да кажа, че засега всичко е супер. Отборът и треньорите са на високо ниво и чакаме с нетърпение да започне първенството. Знам доста за историята на „Етър“. Подготовката ни мина отлично и лично аз се чувствам в отлична форма. Балъков е изключителен професионалист, не знам как е било досега, но откакто аз съм тук, начинът на работа е на много високо ниво“, коментира черногорският халф Велко Батрович.

„Разбираме се добре на терена, всички 5-6 играчи от нападението можем да се ротираме на позициите, това не е проблем за нас, защото колегите ми са класни футболисти. На въпроса с кого съм най-близък в отбора – не бих отличил отделен съиграч, защото всички сме като едно семейство, всеки може да помогне на другия и това е чудесно. Основната ми цел, както и на отбора, е да останем в групата, това е най-важното и ще дадем всичко от себе си“, увери Батрович.

Тагове:

КОМЕНТАРИ