orig

Бившият български национал Георги Бачев отказа поканата на ръководството на горнооряховския „Локомотив” да поеме отбора. След като си тръгнаха изпълнителният директор Ивайло Йорданов и старши треньорът Александър Димитров, е била отправена покана към Георги Бачев за директор и Иво Тренчев за треньор.

„Благодарни сме за поканата на ръководителите на футбола в Горна Оряховица, но на този етап аз и партньорите ми няма как да поемем контрола на отбора. Причината е, че времето е много малко, а има подписан договор само с един футболист. Предпочитаме да не разочароваме хората, но още веднъж благодаря за поканата“, коментира Георги Бачев.

Бившият старши треньор на „железничарите” и настоящ наставник на „Ботев” (Враца) Сашо Ангелов пък категорично отрече писанията, че се връща в Горна Оряховица. „Сашо Ангелов има действащ договор с „Ботев” (Враца). Не ме интересува кой пуска тези слухове. Там, където ме пращат, бях изгонен, без дори да ми се даде обяснение, въпреки че отборът играеше добре. Преди бях в „Локомотив” (ГО) и ако толкова много са ме искали, нямаше да ме осводобят. Спечелих си промоция в елита и нямам намерение да пропусна това предизвикателство. Треньор съм на „Ботев”, където имам отлични отношения с кмета и президент на клуба Калин Каменов. Изцяло съм фокусиран върху селекцията на отбора и предстоящата подготовка за Първа лига“, коментира Сашо Ангелов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ