football(2)

На Тодорин Димитров ще се разчита срещу "Чавдар".

“Виолетовите” гостуват утре на “Чавдар” (Етрополе) в мач от третия кръг. Досега етърци са с победа и реми и са в челната тройка на класирането, като са единственият тим в групата без допуснат гол. Амбициите са за успешен мач в Етрополе и продължаване на серията без загуба. В групата се завръща опитният защитник Марин Стефанов, който пропусна първите два мача поради заболяване. Единственият отсъстващ е капитанът Мариян Генов, който получи тежка аркада на последния мач с “Академик”, и не е готов за гостуването. Генов е със 7 шева и не е тренирал през седмицата. За съперника “Чавдар” пък срещата пропуска Димитър Пиргов, който бе наказан за 1 мач заради получен червен картон.

Всички останали етърци, включително възстановеният Антоний Балъков, са в строя и борбата за влизане в групата за мача бе оспорвана. Както вече писахме, етърци няма да имат лагер и пътуват утре по обяд. Срещата е от 18 ч. и ще бъде ръководена от рефера Иван Кирилов от Варна. Мачът ще бъде следен пряко по www.sport-vt.com.

„Етър“ имаше свой екип на баража в Ботевград, където „Бдин“ изненадващо спечели над “Малеш” с 2:1, въпреки че противникът от Микрево създаде около десет чисти положения.  “Бдин” ще дебютира в първенството точно с гостуване на “Етър” – следващата събота, 29 август, тимът идва на стадион “Ивайло”. Трите си отложени мача видинчани ще изиграят по-късно.

“Малеш” имаха повече положения, но подходиха с голямо самочувствие. Липсваше им шанс, а футболът е игра на голове. Ще търсим победата срещу “Бдин”, но преди това на дневен ред е мачът в Етрополе, коментира изпълнителният директор Стефан Атанасов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ