DJ Емо /до дясното рамо на Гари Палистър/ и ръководството на българския фенклуб по време на срещата им с английската футболна легенда.

Над 30 хита, посветени на Манчестър Юнайтед, издири DJ Емо, председател на официалния Фен клуб на английския шампион у нас. Емил Йорданов отдавна събира мелодии, които „кипват” кръвта на запалянковците. През последните седмици обаче той е още по-ентусиазиран да търси всевъзможни оди за любимия си тим. Причината е покана, която легендата на Манчестър Юнайтед Гари Палистър отправи към българския DJ. По време на посещението си в България в средата на юли, Палистър се срещна с ръководството на официално признатия български Фен клуб. Легендарният футболист от близкото минало, който сега е посланик на Манчестър Юнайтед бе впечатлен от професията на председателя на родната организация Емил Йорданов. Гари бе категоричен, че иска да види как DJ Емо подгрява публиката преди мач на червените дяволи.

„Аз съм имал щастието да гледам шампионите на живо на Олд Трафорд и знам, че това е неповторимо изживяване. Просто не мога да си представя как ще се чувствам, ако аз съм този, който вдига духа на запалянковците преди поредния уникален мач! Надявам се да успеем да се организираме така, че това много скоро да стане факт. Приемам тази покана като признание към българския Фен клуб”, коментира председателят Емил Йорданов.

Сред  хитовете за английския шампион, с които той се е заредил са както познатите „Glory, Glory Man United” и „We all follow Man United”, така и слабо известни парчета, посвещавани на тима и на отделни негови футболисти. Сред любимите на DJ Емо е химна, написан специално за Манчестър Юнайтед от рок легендите Status Quo, наречен „C’mon you reds „, а най-големият фаворит на запалянкото е „Lift it High”, записано с гласовете на славни футболисти като Бекъм, Гигс, Невил, Шмайхел.

 

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ