Нашият сътрудник и известен спортен статистик Ангел Ганцаров направи поредния си удар. Той спечели от играта на „Втори тото шанс”, като удари в миналия тираж сумата от 2000 лв. от играта 6 от 42.

„Бирата вкъщи свърши и отидох до магазина, където си купих и вестник. Видях, че има спечелил от Велико Търново и реших да сверя числата от номера на фиша, които се оказа, че съвпадат”, обясни Ганцаров. Към двата бона има и една тройка от същия тираж.

Само преди месец по време на истерията по големия джакпот Ангел Ганцаров бе интервюиран в „Янтра ДНЕС”, където сподели, че в деня на тегленето е рожденик и ако спечели милионите, ще помогне на синовете си, а с всичката останала сума ще обикаля света, което е неговата мечта. Той играе тото най-редовно вече 35 години, като е печелил четворки и тройки.

Това обаче далеч не е първата крупна печалба на о.з. подполковника, завършил Военната академия „Г. С. Раковски”. Една година преди да започне да играе тото, Ганцаров още като млад лейтенант отива в Сливен, където си купува два билета по 50 стотинки от лотарията. Единият печели лек автомобил „Лада”. „Като ги проверих след един месец, единият спечели „Лада 1500”, тъкмо ги бяха пуснали. Само след 20 дена се качих на колата и с нея катастрофирах, като отсякох три дървета и спрях в четвъртото, а от новата лада вече не ставаше нищо. Бях много луд офицер на 23 години”, разказва Ангел Ганцаров.

Сега с двата бона нашият човек със сигурност ще направи някой тур зад граница, като не е изключено да го съчетае с посещение на футболна среща.

Тагове:

КОМЕНТАРИ