123055_660_370

Дряново ще бъде домакин на камп за деца, организиран от „Футболно училище Балъков” в периода от 4 до 7 юли това лято, съобщиха на пресконференция в столицата днес Красимир Балъков и кметът на Дряново инж. Мирослав Семов.

Записването ще започне началото на март месец в община Дряново, като таксата за всяко дете ще бъде в размер на близо 400 лв, като се поемат всички разходи за престоя. Максималната бройка за участие в кампа е 120 деца, на възраст от 7 до 14 години. Ще има обучение по техники и тактики според професионалните и съвременни методи.

Три от децата ще могат да посетят Щутгарт и ще се докоснат до професионалния футбол, като най-вероятно ще гледат и мач на “Щутгарт”. Балъков допълни, че ако интересът е още по-голям, може да бъде организиран и втори камп, тъй като максималната бройка за участващи деца е 120.

Екип от лицензирани треньори, с доказан опит ще обучават младите футболисти в рамките на 4 дни. „Футболно училище Балъков” е една от престижните немски школи, развиващи дейност в региона на Ройтлинген, в близост до Щутгарт.

Красимир Балъков, който е една от легендите на българския футбол, ще предаде опита си на децата и им обеща много приятни емоции и изненади.

КОМЕНТАРИ