Празник за най-малките футболисти на Велико Търново организира Спортен клуб „Болярче”. Четирима футболисти на „Етър” зарадваха малчуганите в неделя в комплекса „Спортно Търново”. Капитанът Александър Томаш, Светослав Караиванов, Джихат Кямил и вратарят Венцислав Димитров бяха сред гостите на фестивала по футболни умения на деца от детските градини на спортен клуб “Болярче”. В упражненията се включи и клоунът Минчо, който пък показа как не трябва да се рита. В комплекса бе и шефът на детско-юношеската школа на “Етър” Калоян Чакъров, който явно оглеждаше бъдещи таланти.

Игрището беше разделено на три части. Във всяка от тях се извършваха различен вид упражнения като дрибъл, минаване между конуси, удари към вратата и т.н. Играчите на „Етър” с удоволствие помагаха на малчуганите, като им показваха как да се справят със задачите си.

Децата бяха разделени на шест групи според възрастта си – от 4-годишни до 7-годишни. На финала за всички деца имаше торта, лакомства, сладолед и красиви грамоти за високи постижения в областта на детския футбол.

В спортен клуб “Болярче” първите си стъпки в любимата игра правят деца на възраст от 3 до 7 години. От миналата година двамата млади треньори Десислав Божков и Николай Колев учат на футболни умения над 100 малчугани от детските градини “Соня”, “Ален мак”, “Първи юни” и “Слънчев дом”.

Телефони за информация и записване:

0888 128 662 (Десислав Божков)

0877 310 173 (Николай Колев)

Тагове:

КОМЕНТАРИ