OTKRITO_PISMO_AKADEMIK

От ФК “Янтра” (Габрово) се извиниха с открито писмо от клуба до нападателя на “Академик” Десислав Русев за счупването на крака му от капитана на домакините Мартин Ангелов.

“Във връзка с инцидента в края на мача между отборите на ФК Янтра (Габрово) – гр. Габрово и ФК „Академик” – гр. Свищов от 13-ти кръг на първенството в Северозападната „В” аматьорска футболна група, ръководството на ФК „Янтра Габрово” изразява своята искрена съпричастност към контузения футболист Десислав Русев. ФК „Янтра Габрово” е воден от честността, колегиалността и достойнството.

За огромно съжаление, във футболната игра има немалко примери за нелепи ситуации във футболни двубои пораждащи контузии на играчи. Такава бе и тази в края на мача срещу ФК „Академик”.

Ръководството на ФК „Янтра Габрово” изразява категорична позиция, че действията на Мартин Ангелов са непредумишлени. Капитанът на нашия отбор, породил тази ситуация, е достоен и честен човек, отличаващ се с доброта и колегиалност.

Молим, лично от негово име и от името на ФК „Янтра Габрово”, г-н Десислав Русев да приеме сърдечните ни извинения, като му желаем скорошно оздравяване и бързо завръщане на футболния терен.

ФК “ЯНТРА ГАБРОВО“

11-ти ноември 2014, Габрово”

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ