loko
Атанас Фиданин и Николай Банков са на път да се завърнат в “Локомотив” (ГО), съобщи президентът на клуба Георги Бижев. Защитникът, който носеше капитанската лента на „железничарите“, вече е разтрогнал договора си с „Ботев“ (Вр). Оттам идва и вратарят, който след раздялата горнооряховчани изигра 18 мача за „Рух“ (Хожув), а през есента не записа участие за врачани.

Очаква се двамата да се включат в първата тренировка на локомотивци, която е днес от 14:00 ч. Сигурно ново попълнение е нападателят Альоша Илиев, който идва от „Севлиево“. Предстоят разговори и с халфа на „Верея“ Станислав Маламов. От „Славия“ ще има двама преотстъпени младоци, очаква се и един юноша на „Лудогорец“. Георги Бижев преговаря и с двама футболисти от „Несебър“ и един от „Черноморец“ (Балчик), но не пожела да съобщи имената им.

Засега клубът се е разделил по взаимно съгласие с Тихомир Кънев, Георги Колев, Симеон Иванов и Димитър Калчев, очаква се да има и други освободени. Колко и кои ще са ще стане ясно днес или в хода на подготовката.

Тагове:

КОМЕНТАРИ