home~MVueOD~ZRcIKt_j

Феновете на горнооряховския „Локомотив” разпространиха декларация срещу съдийството, в която обявяват, че реферите тенденциозно свирят срещу “железничарите” във Втора лига.

Публикуваме декларацията без редакторска намеса

ДЕКЛАРАЦИЯ СРЕЩУ СЪДИЙСТВОТО НА ФЕН КЛУБ „ЛОКОМОТИВ ГОРНА ОРЯХОВИЦА”

“От старта на есенния полусезон във Втора лига съдиите тенденциозно ощетяват ОФК Локомотив Горна Оряховица. Това вече се превърна в постоянна практика към нашия клуб, който играе във всяка среща футбол феърплей и не влиза с никого в комбинации или уговорки.

Реферите тормозят непрекъснато нашите футболисти и верни привърженици със своите тенденциозни и брутални отсъждания, като често губим точки заради тяхното необективно ръководене на нашите мачове. Такъв например бе мачът Несебър-Локомотив ГО. Това вече го смятаме за тенденция, като при нас се случва постоянно. Като други примери могат да се дадат мачовете Локомотив ГО-Дунав Русе (за купата на България), Литекс-Локомотив ГО и Локомотив ГО-ЦСКА 194., като и на Трите мача бяха отсъдени абсолютно несъществуващи дузпи в полза на Дунав, Литекс, съответно ЦСКА 1948.

Най-фрапантният ни случай е последния мач срещу ЦСКА 1940, където главният рефер на двубоя свири дузпа, без въобще да има нарушение от страна на нашия вратар. Крайно време е да се прекрати практиката съдиите да се опитват тенденциозно да ни режат, а да оставят Локо ГО да играе ФУТБОЛ”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ