Капитанът на победителките Гергана Цанкова получава наградата от председателя на фенклуба DJ Eмо.

Капитанът на победителките Гергана Цанкова получава наградата от председателя на фенклуба на "Манчестър Юн" DJ Eмо.

Красива торта с емблемата на “Манчестър Юнайтед” и топка с автографи връчи фенклубът на “червените дяволи” на отбора-победител в ежегодния турнир по женски футбол във В. Търново. Феновете връчиха и индивидуални грамоти на Гергана Цанкова, Александра Атанасова, Таня Райчева и Велизара Владимирова.

Тимът на СОУ “Г. С. Раковски” спечели шестото издание на турнира в ДКС “В. Левски”. 8 отбора от великотърновски училища се включиха в надпреварата, организирана от Градския ученически парламент съвместно с Община В. Търново. На финала СОУ “Г. Раковски”, съставен от футболистки на “Болярки” и хандбалистки на “Етър-64”, разгроми с 11:0 СОУ “Вела Благоева. За 3-4 място Хуманитарна гимназия би с 1:0 след дузпи СГИ. Пети остана ПГСАГ, който надигра с 3:0 ПГТ “Д-р В. Берон”, а в мача за 7-8 място служебно спечели ПМГ “В. Друмев” след неявяване на ПГМД.

Победителките бяха наградени с купа, медали и предметни награди от зам.-кмета Й. Грозданов от името на Общината. Голмайстор стана Лидия Начева от “Г. Раковски”, най-полезен играч ­­ – Моника Кирвикова от “В. Благоева”, а най-добър вратар ­­ – Соня Стефанова от ХГ.

img_0728

В отбора победител бе и вратарката на хандбалния "Етър-64" Деси Николова, която дори отбеляза хеттрик във финала

Тагове:

КОМЕНТАРИ