Фенклуб на "Манчестър Юнайтед"

Едва седмица след основаването си, великотърновският фенклуб на “Манчестър Юнайтед” вече предприе ред инициативи. Благотворителната дейност ще бъде част от ежедневието ни, увери председателят на фенклуба Емил Йорданов ­ DJ Емо.

В неделя феновете на “червените дяволи” за първи път гледаха заедно мач на любимия си тим в известно великотърновско заведение и приветстваха победата на шампиона “Юнайтед” с 1:0 над “Хъл Сити”. Бяха приети и още нови членове на фенклуба. По време на сбирката бяха обсъдени и предстоящите инициативи.

В четвъртък вечерта феновете ще посетят децата от дома “Пеньо и Мария Велкови”, където ще направят дарение, събрано със собствени средства. То ще включва дрехи, консумативи за дома, а най-малките питомци ще бъдат зарадвани с торта с емблемата на “Манчестър Юнайтед”. Същия ден в 12 ч. пък фенклубът ще връчи свои награди по време на закриването на турнира по женски футбол в ДКС “В. Левски”. Голмайсторката на турнира и отборът-победител ще получат освен грамоти и топка с подписите на членовете на фенклуба, също и торта с емблемата на “червените дяволи”.

Ден по-рано, в сряда, ще бъде и най-емоционалното изживяване за феновете. Всички заедно ще гледат финала на Шампионската лига срещу “Барселона”, като събирането ще бъде пред пощата в 20 ч. и до заведението всички ще отидат с шествие, облечени в клубните цветове на “Манчестър Юнайтед”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ