IMG_8743

Възлов мач срещу „Дунав” предстои на „Етър” в първото домакинство от груповата фаза на първенството. „Виолетовите” са амбицирани за победа срещу директния съперник в преследване на 11-ото място в класирането, което дава право със сигурност на оставане в групата. Шансовете за по-горна позиция вече са само теоретични и реалната цел пред „Етър” е да изпревари „Дунав” за третото място в Група Б, което би го изправило срещу последния „Витоша” в плейофите в началото на май.

Двубоят е в понеделник от 17:30 ч. на стадион „Ивайло”, главен съдия е Неделчо Гаджалов от Пловдив с помощници Иво Колев и Дениз Соколов, съдийски наблюдател – Светослав Славов. Точно преди година Гаджалов свири на стадион „Ивайло” мача „Етър” – „Локо” (Сф), завършил 3:1.

От великотърновския клуб призоваха феновете за подкрепа във важния двубой. Още от петък билетите са в продажба в Туристическия информационен център „Царевград Търнов“. В деня на мача още от сутринта те могат да се купят и в офиса на клуба на стадион „Ивайло“. В понеделник двете каси от северната страна ще работят от 15:00 ч, а входовете на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 ч. От южната страна ще бъде отворена каса за феновете на съперника „Дунав“ (Русе). Паркингът пред централния вход на стадион „Ивайло“ ще бъде затворен в понаделник сутринта в 9:00 часа и организаторите на мача умоляват гражданите да не пракират в района. Улица „Йоновка“ ще бъде отредена за автомобилите на зрителите от Русе.

Тагове:

КОМЕНТАРИ