img_3977
Седми мач в първенството на Втора лига играе днес тимът на „Етър”, който гостува на „Локомотив” (София). Мачът е от 17:00 ч. в столицата и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2. „Болярите” водят в класирането и поредна победа днес ще запази първата им позиция, още повече, че преследвачите им “Септември” и “Ботев” (Вр) снощи се издъниха с нулеви ремита.

Старши треньорът Георги Василев даде почивка на куп основни играчи в мача за купата срещу „Нефтохимик”, за да ги запази за днешния мач. Шестима титуляри не започнаха срещу „нафтата”, сред които Петър Димитров, Джихат Кямил, Кирил Акалски, Мартин Николов и др. „За „Етър” това беше една проверка за изясняване кой с какви възможности е. Стараха се футболистите, чакаха удобния момент да се разкрият и да покажат, че и те заслужават да бъдат играчи от основния състав”, коментира Георги Василев, като подчерта, че срещата всъщност е била подготовка за днешното гостуване на „Локомотив” (Сф).

Главен съдия е Ивайло Стоянов от Петрич с асистенти Веселин Мишев и Кирил Чакъров, четвърти съдия – Петър Григоров, съдийски наблюдател – Николай Ангелов, всичките от София.

Тагове:

КОМЕНТАРИ