Един тим от Северозападната „В” група определено заслужава нашето внимание, въпреки че не е от Великотърновска област. Това е „Левски” от (гара) Левски. Причината да пишем за него е интересният факт, че в момента там са цели четирима бивши етърци, които вече имат основна роля в отбора.

Вчера „Левски” победи „Ситомир” (Никопол) с 2:1 след попадения на Николай Съботинов и Владко Атанасов. Ники откри резултата след по-малко от минута игра. Той не сгреши, изведен сам срещу вратаря на гостите. Атанасов пък се разписа в 37-ата минута, засичайки успешно топката с глава.

Това бе втори мач за Владимир в тима на „Левски”, а своят дебют направи друг бивш „виолетов” играч – Стефан Ангелов. През втората част двамата бяха заменени, а освен Съботинов, цял мач игра и Свилен Василев. Четиримата имаха сериозен принос за пълното превъзходство на „Левски”, като гостите успяха да върнат едното попадение в самия край на срещата.

Те реализираха от фаул, а по този начин двубоят се разви точно като гостуването им на „Спарта” (Самоводене) – два гола за домакините през първата част и почетно попадение за „Ситомир” от пряк свободен удар в последната минута. В неделя „виолетовият” „Левски” гостува във Великотърновско – в Свищов на „Академик”.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ