img_57676
“Етър” и “Локомотив” (ГО) заеха първите две места при децата в подзона В. Търново след есенния полусезон. Двата тима си поделиха първото място с по 27 т., като етърци имат с 2 гола по-добра голова разлика.

Момчетата на Стефан Ангелов изпуснаха шанса да са еднолични лидери, завършвайки наравно с „Янтра-1919“. Домакините поведоха с 1:0 в 3-ата минута с попадение на Александър Илиев, великотърновци изравниха в 27-ата чрез Пламен Иванов. Горнооряховци пък победиха „Спартак“ с 8:1, оправяйки си головата разлика. Точни за водения от Илия Пендов тим бяха Искрен Стефанов, Детелин Димитров, а по 2 гола вкараха Стефан Илиев, Ангел Тонев и Вилиян Филев.

Юношите младша възраст на „Локомотив“ (ГО) станаха зонален първенец за есенния полусезон. В последния кръг възпитаниците на треньора Владимир Русев отнесоха с 3:0 „Спартак“ (Пл) и са с 4 т. аванс пред „Янтра-1919“ без загубен мач. Точни за младите „железничари“ бяха Кирил Димитров и Янислав Ячев (два). Връстниците им от „Етър“ загубиха с минималното 1:0 при гостуването на „Янтра-1919“ в Габрово и са шести на полусезона с 16 т.

Тагове: , ,

КОМЕНТАРИ