Picture 012
Подготовка за пролетния полусезон започна „Етър“ днес. Началото бе със задължителните медицински прегледи, а от 15 ч. треньорският щаб ще изведе футболистите за първата тренировка по пистата на стадион „Ивайло“.

Двама нови футболисти се включват в заниманията, но още не са подписали договори с клуба. Това са централният нападател Милчо Ангелов, който идва от „Славия“, и защитникът Илия Джамов, бивш футболист на „Локо“ (Пд), който есента бе в „Добруджа“. Със сигурност ще има и още играчи, но тепърва ще се разбере на кои от тях „Етър“ ще предложи договор. Пълна яснота трябва да има до десет дена, тъй като на 17 януари отборът заминава на лагер в Анталия и групата трябва да е оформена, заяви спортният директор Стефан Атанасов.

„Водим разговори с три-четири играчи, на този етап нямаме подписани договори. От днес се присъединиха Милчо Ангелов от „Славия“ и Илия Джамов, за които обаче тепърва ще се уточняват нещата. Селекцията изцяло движи г-н Балъков, така че той може да даде по-голяма яснота. Но всичко трябва да е ясно още преди заминаването за Турция, защото няма смисъл да водиш някого там, без да имаш сигурност“, коментира Стефан Атанасов.

Милчо Ангелов е на 24 години, висок 184 см, юношески и младежки национал. Играл е в „Черноморец“, „Литекс“, ЦСКА и „Славия“, като в края на годината се раздели с „белите“, за които има 27 мача и 3 гола. Илия Джамов пък е 20-годишен, висок 185 см, син е на Димитър Джамов. Играл е за юношите на ЦСКА и „Кристъл Палас“ в Англия, миналата пролет бе в „Локо“ (Пд), а есента – в „Добруджа“, с които има 11 мача и 1 гол.

Тагове:

КОМЕНТАРИ