IMG_7653

„Етър“ вдигна контузените си футболисти и е в пълна готовност за гостуването на „Септември“ в понеделник. Заради наличието на 4-5 основни футболисти с травми и контузии треньорският щаб предпочете да не прави контроли в паузата и да възстанови футболистите.

Опитните Веселин Минев, Ерик Почански, Румен Руменов и Георги Сърмов вече са напълно готови и ще попаднат в групата за мача. Единствено защитникът Венцислав Василев още не е напълно възстановен и ще почива и в този мач.

В клуба вече картотекираха и преотстъпените от ЦСКА млади таланти Пламен Гълъбов и Никола Колев. Гълъбов вече тренира с „виолетовите” и също ще бъде в групата за мача, а Колев ще се присъедини към лагера в София, но няма да е в групата, тъй като още няма тренировка с отбора.

Старши треньорът Станислав Генчев има достатъчен избор за играчи за групата и ще я определи след последната тренировка на етърци тази вечер. Отборът заминава за столицата утре по обяд, а мачът със „Септември” е в понеделник от 20 ч. Етър няма загуба вече в 4 поредни мача и е твърдо решен да продължи серията и при предстоящото си гостуване.

Тагове:

КОМЕНТАРИ