24033_110639845643521_110637008977138_64184_2142095_n
От “Етър” обявиха като крайно важен мача с “Локомотив” (Сф), който направи силен пролетен старт. Двама тима се изправят един срещу друг в събота от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”. Главен съдия е Неделчо Гаджалов от Пловдив с помощници Мартин Маргаритов и Йордан Петров.

“Съперникът няма загуба от началото на пролетта. Надяваме се първата им да е срещу нас”, коментира Станислав Генчев. Халфът Димо Атанасов вече сподели пред клубния сайт, че няма как да няма сантименти към “Локомотив”, но е убеден, че “Етър” в момента е по-добър и заедно със съиграчите си ще дадат всичко за победата.

Наказан за 1 мач е централният защитник Михаил Минков, а младежкият национал Чавдар Ивайлов е с травма, която го вади за двайсетина дни от строя. Дали Йордан Апостолов е възстановен и ще играе срещу “Локомотив”, ще стане ясно непосредствено преди мача. Тимът обаче разполага с 24 равностойни футболисти и достатъчен потенциал, за да извади най-доброто за дербито.

По време на мача в специални кутии пред двата входа, а после и на трибуните, феновете ще събират средства за възстановяване на шампионската купа на “Етър” от 1991 г. Чудесна идея, която принадлежи на Цанко Цветанов и която “Велико Търново спорт” възобнови и предложи за реализация от феновете. Надеждите са всеки да помогне, дори и със символична сума, за да може с общото участие на публиката отличието да заеме своето достойно място на стадион “Ивайло”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ