IMG_0091
Промени в състава ще направи старши треньорът на “Етър” Георги Василев за утрешния 1/16 финал за купата на България срещу “Нефтохимик”. “Виолетовите” посрещат бургазлии от 16:00 ч. на стадион “Ивайло”. По регламент се играе само един мач, като при равенство ще има продължения и евентуално дузпи.

“Етър” не отписва мача, но логично ще направи някои промени, анонсира старши треньорът Георги Василев. Причините са две – някои от основните играчи да получат почивка и да се даде шанс на футболисти, които досега почти не са влизали в игра.

“Съставът срещу “Нефтохимик” ще бъде по-различен. Някои футболисти отдавна чакат своя ред. Не казвам, че ще има някакви генерални промени, но ще пусна и играчи, които публиката по-рядко е виждала напоследък. Напоследък играхме само в един и същ състав. От мача с “Нефтохимик” очаквам подготовка за двубоя с “Локомотив” (София), защото първенството ме интересува повече. А за купата ще излезем и ще играем с настроение, не отписваме мача, но ще бъде без напрежение”, коментира Георги Василев.

Очаква се шанс да получат играчи като опитният Илко Трифонов, новото попълнение Галин Ташев и аржентинецът Гуидо Абаян, които при сегашния треньор още не са влизали в игра.

Билетите за утрешния мач ще се продават през целия ден в офиса на ОП “Спортни имоти”, тъй като е работен ден, а касите пред стадион “Ивайло” ще бъдат отворени още от 14:00 ч. Главен съдия е топреферът Станислав Тодоров с асистенти Мартин Димитров и Димо Вълчев, четвърти рефер – Никола Петров, а съдийски наблюдател е Ивайло Лазаров.

Тагове:

КОМЕНТАРИ