“Етър” иска “Левски” в следващия кръг за купата на България на 4 декември, категорични бяха шефовете Стефан Атанасов и Димитър Манолов.

Димитър Манолов: “Изиграхме този мач само заради невероятната ни публика!”

„Много мъжки играха момчетата, много мъжки се бориха! Страхотен мач! Теренът беше много лош, въобще не позволи да се играе мач, а играчите на „Етър” са футболисти, не ръгбисти. Но до последната секунда се държаха страхотно, да са живи и здрави, шапка им свалям! Раздадоха се на 1 милион процента, до последната секунда.

Следващият мач също ще бъде много труден, на терена има по 30 см дълбоки локви. Сега вече мога да кажа, че мачът не бе приоритет за нас, но го играхме единствено и само заради страхотната ни публика. Този мач го играхме единствено и само заради „виолетовите” фенове, посвещаваме го на тях и искаме в следващия кръг да докараме на „Ивайло” водещ отбор и отново да покажем нашата игра. Защото Велико Търново го заслужава!”

Стефан Атанасов: “Марко изигра най-силния си мач в “Етър”. Искаме “Левски”!

„Много тежък терен, борба през всичките 120 минути. Специално искам да отлича Марко Карканджиу. Това беше най-силният му мач, откакто е в „Етър”. Успя да спаси две-три чисти положения, намесите му бяха много уверени, не сгреши в нито една ситуация. Той даде разликата в мача. Иначе имаше много борба, много желание, много единоборства.

За пореден път се доказва, че „Етър” има израстване, защото играе до последно във всяка ситуация, за всяка топка. Излязохме победители и вървим напред! Доволни сме много. Искаме в следващия кръг „Левски”. Това ще е добър завършек на усилията на целия отбор да покаже, че върви в правилната посока. Искам на 4 декември да се падне „Левски” и 10 000 души да напълнят стадион „Ивайло”! Да бъде празник и логичен завършек на най-добрата година в нашия клуб.

Велин Кефалов: “Висока оценка за абсолютно целия отбор”

„Доволен съм от битката, от желанието на момчетата. Знаехме, че теренът няма да позволи да се играе добър футбол и това стана. Радостни сме, че излязохме победители. Голям характер и воля на играчите! Много съм доволен от играчите, които по-рядко влизат в игра – Джайеоба, Кушев, Гошо Христов. Разбира се, и от Марко Карканджиу, който спаси чист гол и една от дузпите. Но като цяло давам висока оценка на абсолютно целия отбор!

Вече казах, че нямам нищо против да срещнем „Литекс” или който и да е отбор от първата петица на „А” група. Да направим един празник и добро закриване на сезона.”

Всички резултати от днес можете да видите ТУК.

Тагове:

КОМЕНТАРИ