“Етър” се раздели с бразилския си нападател Луис Едуардо, съобщиха от клуба. Днес двете страни разтрогнаха договора си по взаимно съгласие и футболистът ще се прибере в Бразилия. “Получихме молба от Луис Едуардо да напусне отбора, тъй като иска да се прибере в родината си. Причината е, че има малко дете и предпочита да си е в Бразилия. Молбата му бе удовлетворена и разтрогнахме договора му с клуба.

Разделяме се с Луис с най-добри чувства и с признателност за престоя му в тима. Той ще остане като авторът на първия гол в историята на “Етър 1924” в елитната “А” група. Желаем му успех занапред във футболната кариера и в личен план”, се казва в съобщението на ръководството на великотърновския клуб.

В същото време в “Етър” има и ново попълнение. Това е 24-годишният французин Азрак-Ясин Махамат. Той е роден на 24 март 1988 г. и е юноша на “Оксер”, а в последните три години е играл за втория отбор на “Еспаньол” (Испания). Има изиграни 4 мача за националния отбор на Чад, действа като дефанзивен халф. Днес Азрак Махамат подписа договор с великотърновския клуб за срок от 3 години.

Тагове:

КОМЕНТАРИ