“Етър” остана за момента без чуждестранни играчи, след като днес се раздели с французите Юсеф Идриси и Давид Битсенду. Великотърновският клуб няма да разчита на тях за следващия сезон в “А” група.

“Разделяме се с Идриси и Битсенду по взаимно съгласие. Благодарим им за играта през изминалия тежък сезон, двамата допринесоха за големия успех – извоюването на визи за елита. Пожелаваме им успешни изяви в бъдещите им клубове”, заявиха от спортно-техническото ръководство на клуба.

Двамата днес оформиха документите си по разтрогването на договорите, след което оставиха автографи върху футболна топка и се снимаха пред витрината с купите на стадион “Ивайло”.

“Доволен съм от престоя си в “Етър” и мога само да се радвам, че завършихме с чест кампанията. Мога да кажа, че ще останем само с добри чувства от престоя си във Велико Търново и се разделяме като приятели”, заяви нападателят Юсеф Идриси.

Двамата с десния бек Битсенду довечера ще облекат за последно виолетовия екип, като ще вземат участие в приятелския мач с ЦеСеКа (Лесичери), с който етърци ще закрият сезона 2011/2012 година.

Тагове:

КОМЕНТАРИ