84280113_1334849693385558_8546178367131484160_o

Да си го кажем в очите: Няма да ни е лесно, но няма да се откажем!!!

Чака ни тежък полусезон, в който битката за оцеляване ще се води до последния двубой и всяка точка ще бъде жизнено важна за спасяването ни! Мнозина побързаха да ни отпишат и ни запратиха в долните групи още преди да сме стартирали …типично по български!

ЕТЪР се бори за оставане в елита и за участие в четвърти пореден сезон – нещо, което не се е случвало от 25 години насам! Оставащите мачове до края ще са трудни, ще губим, ще печелим, ще крещим, ще се ядосваме… но няма да се откажем да бъдем зад отбора, каквото и да става!!!

Бяхме с ЕТЪР, когато нямаше загуба, бяхме с него и когато нямаше спечелена точка мачове наред …но не се предадохме и устояхме! Извървяхме дълъг път, за да стигнем до нивото, което заслужаваме! Вече трета година браним честта и славата на ЕТЪР Велико Търново и доказваме на цяла България, че мястото на ЕТЪР е в елита!!!

Обръщаме се към всички виолетови фенове: ЕТЪР ИМА НУЖДА ОТ ВАС! Бъдете на стадиона и подкрепете отбора в оставащите срещи до края! Докажете още веднъж, че Велико Търново обича ЕТЪР и е с него не само в хубави моменти!
Битката ще се води, както на терена, така и на трибуните! Не подценявайте никой съперник, борбата ще е тежка!

Стартираме с гостуване в Стара Загора! Очаквайте инфо за пътуването, а до тогава:

ЕТЪР СЕ ПОДКРЕПЯ ДОКРАЙ!!! 💜

Ултра Фронт Боляри

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ