etar-site
Нов официален клубен сайт има вече лидерът във Втора лига “Етър ВТ”. Сайтът е с домейн etarvt.bg и стартира дни преди важния мач на “виолетовите” срещу “Локомотив” (Сф). В него феновете и всички, които се интересуват от новините във великотърновския клуб, ще намират всичко най-актуално за предстоящите мачове на етърци.

Представени са историята, ръководството и спортно-техническият щаб на “Етър ВТ”, както и представителния отбор. Всеки футболист на “виолетовите” има персонална визитка, която освен със снимки и статистика ще бъде обновявана с новини за конкретния играч. В момента “Етър ВТ” разполага с 24 футболисти в мъжкия си отбор.

Програма, резултати и класиране ще бъдат своевременно обновявани, като сайтът има и секция с галерия от снимки и видео от мачовете.

Основен акцент в сайта е и Детско-юношеската школа на клуба, с която “Етър ВТ” с право се гордее. Всеки един от деветте набора в школата – от родени 1999 г. до 2008 г. е представен с обща снимка, програма и резултати, както и с актуални статии за неговите мачове.

Клубният сайт etarvt.bg първи ще публикува официалните новини, свързани с “Етър ВТ” и ще бъде в услуга на привърженици и медии, увериха от ръководството на великотърновския клуб.

КОМЕНТАРИ