Испанската фирма за спортна екипировка JOMA ще облича „Етър”, съобщи председателят на Управителния съвет на клуба Александър Нанков. Заявката за 40 пълни комплекта екипировка бе изпратена в края на тази седмица до българското представителство на концерна и се очаква през следващата да бъде изпълнена. Така за първия официален мач на 18 август “виолетовите” ще бъдат екипирани напълно.

Футболистите и спортно-техническият щаб ще получат по два анцуга- официален и тренировъчен, официални екипи –  изцяло във виолетово и изцяло в бяло, тренировъчна екипировка и такава за свободното време.

На следващ етап нова екипировка ще бъде осигурена и за детско-ювошеската школа, чиито мачове започват след средата на септември. За отбора вече са закупени и необходимите медикаменти.

Във вторник от 18 часа на етърци им предстои сериозна проверка- ще гостуват на втородивизионния „Раковски”. Отборът е сателит на „Ботев” /Пловдив/ и обиграва млади футболисти на „канарчетата”. От това лято на работа в него е бившият шеф на ДЮШ на „Етър 1924” Калоян Чакъров.

Тагове:

КОМЕНТАРИ