IMG_1698

"Етър" - "Локомотив" 1:0

“Етър 1924” взе две победи срещу “Локомотив” (Горна Оряховица) в днешните мачове за първенство на юноши старша и младша “А”. Първи на терена в Дебелец излязоха по-малките и направиха 10-голово шоу, като всичките попадения бяха в полза на великотърновци.

Светослав Йорданов записа хеттрик, по две попадения забиха Благовест Ангелов и Георги Колев, а по едно добавиха Николай Цонев, Мартин Иванов и Денис Дъртаков. Интрига в срещата нямаше, като до почивката резултатът вече бе 6:0.

"Виолетовите" атакуваха по-опасно и в двете срещи.

"Виолетовите" атакуваха по-опасно и в двете срещи.

Срещата на батковците се оказа далеч по-оспорвана, но не успя да задоволи като качество на играта. Великотърновци закономерно спечелиха с 1:0, тъй като създадоха повече положения пред противниковата врата. През по-голямата част от мача обаче представянето им не бе на нивото, което се очаква от тим с 5 победи от 5 мача. Възможна причина за това е пазене  на силите за гостуването на “Бдин” в понеделник.

Единственото попадение бе реализирано в 40-та минута от Тинко Тодоров, който засече успешно топката след центриране от корнер. Друг запомнящ се момент от мача е разходката по терена на едно куче, заради която срещата бе прекъсната за около половин минута.

През второто полувреме на мача на старшата медицинското лице имаше често работа

През второто полувреме на мача на старшата медицинското лице имаше често работа

В понеделник двата отбора на “Етър” гостуват на “Бдин” във Видин, а “Локомотив” почива. Следващото домакинство на “виолетовите” е на 29 октомври срещу “Белите орли”. Тогава горнооряховци пък посрещат “Бдин”.

Засукани девойки стимулираха младите футболисти да тичат неудържимо и да се потат обилно

Засукани девойки стимулираха младите футболисти да тичат неудържимо и да се потят обилно.

Тагове: , ,

КОМЕНТАРИ