15170884_785737404899548_8588588186015490910_n

Две поредни домакинства предстоят тази седмица на “Етър” в отстояването на първото място във временното класиране. “Виолетовите” приемат в сряда от 14:30 ч. на стадион “Ивайло” състава на “Несебър”, с което се завъртат всички мачове от есенния полусезон. По решение на БФС обаче ще се изиграят и два кръга от пролетния дял. Така в неделя етърци приемат и състава на “Банско”, а завършват годината с гостуване на “Левски” (Карлово) на 10 декември.

Двете победи у дома са задължителни и почти сигурно гарантират есенното първо място за “болярите”. Още след победата в Царско село старши треньорът Георги Василев заяви, че мотивацията за тези две домакинства трябва да бъде пределно висока.

Падналият днес обилен сняг успя да натрупа сериозно върху терена на “Ивайло” и  той бе целият изчистен от служителите на ОП “Спортни имоти” и на “Зелени системи”. Над 40 служители на двете общинските предприятия чистиха днес терена, като в употреба влязоха и роторни снегорини. За съжаление и след почистването на терена продължи да вали обилно.

Въпреки студеното време и работния ден, от великотърновския клуб се надяват привържениците да успеят да дойдат и да подкрепят тима в поредния важен двубой.

сн. Спортни имоти и прояви

Тагове:

КОМЕНТАРИ