IMG_0685
„Етър“ ще бъде домакин в първия кръг от турнира за Купата на България. Ще се играе само по един мач, като той ще е на стадион „Ивайло“ на 20-22 септември и най-вероятно срещу отбор от Първа професионална лига. Това стана ясно, след като днес бяха оповестени подробности по жребия, който ще бъде теглен на 7 септември.

Жребият за първия кръг на Купата на България ще бъде теглен на 7 септември от 12:00 часа в Парк-хотел „Витоша“. В него ще участват 32 отбора, които ще бъдат разделени в две урни. В първа урна ще бъдат всички 14 отбора от Първа лига плюс „Поморие“ и „Созопол“. Във втора урна са отборите от Втора лига и по един представител на зони Северозапад, Североизток, Югозапад и Югоизток, които трябва да бъдат излъчени в предварителната фаза на турнира до 12 септември.

Отборите от втора урна са домакини в мачовете, които ще се проведат на 20, 21 и 22 септември 2016 г.

Първа урна:
Берое, Ботев (Пловдив), Верея, Дунав, Левски, Локомотив (ГО), Локомотив (Пловдив), Лудогорец, Монтана, Нефтохимик, Пирин (Блг), Поморие, Славия , Созопол, ЦСКА, Черно море

Втора урна:
Банско, Ботев (Вр), Ботев (Гълъбово), Витоша (Бистриица), Етър, Левски (Карлово), Локомотив (София), Несебър, Оборище, Септември, Спартак (Плевен), Царско село, Зона „Северозапад“, Зона „Североизток“, Зона „Югозапад“, Зона „Югоизток“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ