IMG_0654

„Етър“ насрочи контролните срещи за подготовката, по време на която се предвиждат и два лагера. Лошото време и падналият сняг не позволяват нормални тренировки в домашни условия.

Отборът се събира за начало на предсезонната подготовка утре (сряда) от 14:00 ч. на стадион „Ивайло“. Тогава ще бъдe и официално обявен списъкът с контролите. Първата дата е 21 януари, когато „Етър“ ще срещне водения от Сашо Ангелов „Ботев“ (Враца). Тази проверка обаче още е под въпрос, тъй като врачани отложиха старта си, а и контролата зависи от това къде ще е първият лагер на „виолетовите“. Вариантите са комплексът „Царско село“ в София или спортният комплекс в Сливен.

На 24 януари етърци гостуват за проверка в Стара Загора на местния „Берое“, а на 28-и играят с „Ботев“ (Гълъбово), след която футболистите ще получат три почивни дни.

Втората фаза от подготовката ще протече в Балчик и в курорта Албена, където от 6 до 17 февруари ще се проведе футболен турнир с участието на 8 отбора. В „Балчик къп 2017“ ще участват „Добруджа“, домакинът „Черноморец“ (Балчик), „Ботев“ (Враца), „Витоша“ (Бистрица), „Добруджа“ и румънски отбори. Регламентът предвижда всеки участник да има по 4 мача – 3 в груповата фаза и един за разпределение на местата в крайното класиране.

Тагове:

КОМЕНТАРИ