IMG_4347

Отборите от детско-юношеската школа на “Етър 1924” продължават със силното си представяне в първенствата при подрастващите. Децата и подготвителната група, които се състезават в Зона “Велико Търново”, гостуваха през уикенда на “Белите орли” в Плевен и записаха разгромни победи. По-малките размазаха домакините с 13:0, а детският тим вкара “само” 6 безответни гола.

По-рано през изминалата седмица великотърновци изиграха и отложените си срещи с “Литекс”. Ловчанлии успяха да излъжат “виолетовите” в Дебелец, като победиха с 2:0 при децата и 1:0 при подготвителната. В класирането след петия кръг батковците са трети, а малките са лидери в подреждането.

IMG_4381

При юношите младша и деца – област Велико Търново, “Етър” записа две домакински победи срещу “Чумерна” (Елена). Младшата отнесе противника със 7:2, а децата спечелиха с 1:0. В класирането великотърновци са съответно втори и трети.

Тимовете на “Етър” при юношите старша и младша “А” почиваха, но въпреки това старшата остана на първото място, а по-малките са на второ. На 22 октомври двата отбора приемат “Локомотив” (Горна Оряховица), който е съответно десети и пети.

Тагове:

КОМЕНТАРИ