Мехмет Мехмет от Швеция подписва с етърци.

Третата си контрола от подготовката в Белек ще направи утре “Етър 1924”. “Виолетовите” срещат от 15:00 ч. македонския ФК “Тетекс” (Тетово), който е във Висшата лига и също като етърци заема последното място. След есенния полусезон тимът има 12 точки от 3 победи, 3 равни и 12 загуби. Първоначално от “Етър” обявиха, че ще играят с “Уйпещ” (Унгария), който също е на подготовка в Белек, Анталия. В сайта на унгарския 20-кратен шампион обаче за утре е посочен мач със “Симург” (Азербайджан). Днес стана ясно, че съперник на “Етър 1924” ще бъде македонският тим.

С девет футболисти клубът е подписал договори, съобщи членът на клубната управа Радин Хаджиев. Той спомена имената на петима от тях. Сред тях е холандецът Стюарт ван Дотен, централен защитник, роден е на 24 декември 1989 г. в Ротердам, идва от „Дордрехт”. Другият е опитният 33-годишен нападател Кай Рисхолт от Норвегия, който идва от “Брине”, а третото име е на холандеца от турски произход Али Айдоган от “Кайзериспор”.

Останалите две имена са на двама шведски футболисти. Мехмет Мехмет е роден на 23 декември 1985 г., висок е 176 см и тежи 72 кг. Играе като халф и е български изселник от турски произход. Идва от първодивизионния ИФ “Силвиа Норкьопинг”, който е на седмо място. Другият швед се казва Сони Карлсон.

Тагове:

КОМЕНТАРИ