IMG_0179

Гостуване на ОФК “Павликени” предстои на състава на “Етър” в първия предварителен кръг за Купата на България. “Виолетовите” играят в сряда от 17:00 ч. на стадион “Ганчо Панов” в Павликени, като победителят продължава в следващата фаза на турнира. Старши треньорът Калоян Чакъров ще разполага с всичките си футболисти, след като изтече наказанието на Николай Петров, а контузията на Мартин Николов отшумя. Заради мача за купата етърци в понеделник не почиваха и още сутринта правиха възстановителна тренировка.

Вече станаха ясни и потенциалните следващи съперници на “Етър” в зоновата надпревара за купата. Любопитното е, че от областите Плевен, Габрово и Ловеч няма нито един отбор, заявил участие в турнира, така че при победа в Павликени “болярите” отиват на зонов финал.

В област Враца също днес играят “Манастирище 2000” (Манастирище) – “Огоста” (Хайредин), а в област Монтана “Кариана” (Ерден) разгроми с 6:0 “Вършец-2012”. От Видинска област заявка е подал “Бдин” (Видин).

На 4 септември се срещат “Кариана” (Ерден) – “Бдин”, победителят от които играе на 10 септември срещу победителя от мача “Манастирище 2000” (Манастирище) – “Огоста” (Хайредин). Крайният първенец от тези мачове среща “Етър” или “Павликени”, като срещата е на 17 септември на неутрален терен. До тази фаза при равенство продължения няма, а се изпълняват направо дузпи.

Победителят влиза в основната схема на турнира заедно с отборите от “А” и “Б” група на 1/16 финалите, мачовете от които са на 24 септември.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ