EtarElit
Зимен турнир „Академик Къп” се проведе в столицата, като великотърновският клуб „Етър Елит“ взе участие в първия и третия ден от състезанието. В него участваха гимнастички от Бразилия, Турция, Гърция, Финландия, Австрия. През първия ден при родените през 2008 г. клубът бе представен от Кармен Стефанова, която в многобоя се класира на осмо място. На отделните уреди Кармен взе бронз на бухалки и е на първо място на лента. При родените 2007 г. Гергана Данаилова в многобоя е втора, а на отделните уреди топка и лента се окичи със златни медали.

В третия ден от състезанието взеха участие Миа Желязкова и Никол Колева във възрастта родени 2010 г. На въже изпълнението на Миа й донесе победата. Съчетанието с обръч на Никол също бе оценено подобаващо и осигури първо място.

СК “Етър Елит” се готви за традиционното си Коледно тържество, което ще се проведе на 21 декември в залата на стадион „Ивайло”. В него ще се включат деца от детските градини „Соня” и „Евгения Кисимова”, както и всички гимнастички от клуба.

КОМЕНТАРИ