Доста промени в основния състав ще прави старши треньорът Сердар Даят за гостуването в Гоце Делчев. Той предприема този ход, както за да вдигне отбора, така и принудително след раздялата с Трифонов и наказанието на Протасевич.

“Промени за мача ще има – те ще са от една до пет. Всеки отбор си има възходи и спадове. След двете победи допуснахме и първа загуба. Започнахме слабо мача с “Берое”, а след червения картон всичко се обърка, трябваше да променям много позиции и да правим куп вътрешни смени”, обясни Сердар Даят.

Той похвали съперника “Пирин” (ГД). “Гледах ги срещу “Берое” за купата, компактен отбор, много са силни у дома. Играят със сърце, много емоционално, борбени са. Но ние си имаме своите шансове, трябва да се опитаме да извлечем максимума и да вземем победа или поне реми. Всеки мач за нас е като финал”, каза Даят. На мястото на Красен Трифонов отляво вероятно ще се появи младежкият национал Валентин Веселинов, който игра като титуляр в мача със Сърбия, със сигурност ще има и промени в защитата.

Гостуването е в събота от 15:30 ч. и се очертава като много тежко за “виолетовите”. Съдия е Таско Тасков с помощници Георги Георгиев и Николай Стайков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ