IMG_1296_1

Едуард Ераносян:

„Каквото и да кажа, мисля, че ще е малко. Неприятно, срамно,“ коментира Едуард Ераносян. „Очаквахме, че така могат да играят „Локомотив“. Жалкото е, че при първия фаул, центриране, получихме гол. Единственото им стигане до вратата, но беше достатъчно. Момчетата си играха, бориха се. След като не сме спечелили, значи е заслужено. Щом те са победили, значи е заслужено, без значение колко положения сме създали и колко сме владели топката. Жалкото е, че отпадаме от Купата, нещо, което е срамно за Лудогорец,“ заяви Ераносян.

„Мислите ли, че сме подценили мача?! Да гледате някакво подценяване?!,“ в типичен стил не пропусна да отбележи наставникът. „Теренът е еднакъв за всички, може би домакините са свикнали. Теренът е еднакъв и за двата отбора, след като не сме успели, отново казвам, срамна загуба.“

„Причината винаги е в мен. Има ли загуба, или загуба на точки, причината винаги е в треньора. Аз не бягам от отговорности. Говорих и с изпълнителния директор преди малко, причината винаги е в треньора,“ допълни Ераносян, и не отговори на журналистически коментар за сигурността на своята позиция.

Ангел Петричев:

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев също призна, че е срамно да се отпадне от „Локо“ (ГО). „Бяхме наясно, че ще получим сериозна съпротива тук, на този стадион. Бяхме наясно с качествата на Локо Горна Оряховица. Треньорът ги предупреждаваше, че можем да получим гол от статично положение, получихме го. Оттам-нататък видяхте,“ заяви Петричев.

„Нормално, момчетата се затвориха, биха се до последно, поздравления за отбора на Локомотив. Нищо не ни оправдава, още повече, че играхме с човек повече през второто полувреме. Противопоставиха ни се с мъжка игра, и си спечелиха двубоя. За нас е срамна работа, няма какво да кажа,“ завърши Петричев.

Сашо Ангелов:

„Преди мача ви казах, че можем да направим бомбата и я направихме. Класен отбор на „Лудогорец“, но бяхме много добре затворени след гола, въпреки че останахме с десет човека. Най-важното е да се възстановим бързо.

С оглед на играта не видях остри положения от гостите. Извадих нападателите и засилих средата на терена.

Отборът ни заработи добре и тайничко се надявах да елиминираме „Лудогерец“, ето че се случи. Жребият си е жребий. Никой не може да иска този или онзи съперник. Който се падне – той ще е.“

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ