– Дайо, защо загубихме тази среща?

– Не ни достигаше концентрация, това е моето мнение за мача.

– В най-добрия си състав ли излезе “Етър”?

– Не, не трябваше да е така. Не съм треньор, но ви казвам, че не трябваше да играем в такъв състав. Но треньорът си решава. Това беше важен мач и трябваше да пусне опитните играчи. Които искат и които могат да играят.

– Вероятно имаш предвид, че ти и Мариян Генов е трябвало да започнете като титуляри, след като сте най-опитните футболисти в тима?

– Да, трябваше да бъдем титуляри. По-болно ми беше като гледам отстрани как се мъчат момчетата. Не им беше достатъчна концентрацията.

– Какво се случи в 90-ата минута, когато вкара изравнителен гол, но той беше отменен от рефера?

– Защитникът беше пред мен и аз се борих с него, успях да вкарам топката във вратата. Но съдията свири фаул.

– Имаше ли фаул?

– Може да се свири фаул, може и не. Когато има борба, или има фаул, или няма.

– Оставаш ли във Велико Търново?

– Да, засега оставам. Ако има цел за следващата година, ще остана. Ако няма цел – не знам какво ще правя.

Мача от официалната трибуна в компанията на ръководството на “Етър” изгледа треньорът Тони Велков. “Приятели сме с Димитър Манолов и затова дойдох да гледам мача. Дойдох да наблюдавам няколко футболисти. Харесаха ми двама и те бяха от “Светкавица”, особено ме впечатли Шоколаров. В никакъв случай идването ми не е свързано с поемане на поста в “Етър” и ако някой го твърди, това са обсолютни спекулации. Що се отнася до мача, “Светкавица” ми направи много добро впечатление и победи напълно заслужено. Това е първият мач, който гледам на “Етър” и впечатленията ми са само от него, но отборът изобщо не игра добре. Играчите бяха пренапрегнати и не показаха нищо смислено.”

КОМЕНТАРИ