etar-64-emblema12

Операциите на Мариана Семерджиева и Деница Асенова преминаха нормално и двете състезателки на “Етър-64” вече ще се възстановяват във Велико Търново. Интервенцията на Семерджиева, която имаше скъсани коленни връзки, бе извършена в София, като бе изваден и менискусът й. Тя получи тежката си контузия във финалния мач за купата на България срещу “Бъки”. Асенова пък бе оперирана от закъсани коленни връзки в Плевен, след като стисна зъби и успя да доиграе сезона въпреки травмата. Предстои възстановяване на двете състезателки, което трябва да продължи между 5 и 6 месеца.

Шампионките и носителки на купата се събират отново на 21 юли, когато ще участват на държавното първенство по плажен хандбал във Варна. След това им предстои едноседмичен лагер по Черноморието и подготовка за новия сезон във Велико Търново и Арбанаси.

В момента усилено тренират девойките младша възраст на “Етър-64”, водени от Зоя Стефанова. Те ще участват във финалната фаза на републиканското първенство, която ще се проведе между 16 и 18 юли в Габрово.

Тагове:

КОМЕНТАРИ