Димитър Печикамъков:

“Излизаме за един здрав двубой и битка. Надявам се да спечелим, така че ще излезем за победа. Ще се стараем да играем нашата игра, да действаме нападателно и да задържаме топката. Дали ще има голове не може да се предвиди.

Знам, че ще има повече хора от обичайното, лично мен не ме притеснява, свикнал съм. Надявам се да е за добро и да няма пренавиване в момчетата. Желанието за победа е голямо, дано да не мине в другата крайност и да се пренавием.

Тренираме много сериозно и се готвим много добре. Стадионът е в много добро състояние, теренът също. Надявам се феновете да подкрепят отбора, за да можем и ние да ги зарадваме с добър резултат. Трябва да вкараме един гол повече от „Етър”. Важно е да победим!”

 

Сашо Ангелов:

“Това е мач, в който всичко се случва – може и да победим, и да загубим, но важното е да има търпение от феновете, да гледат дългосрочно. “Локо” (Мз), “Спартак”, “Локо” (ГО) имат опитни отбори, но за мен перспективата е в това, което правим ние и е много по-правилното нещо. А и юношите трябва да разберат, че за пръв път им се дава такава голяма възможност да се реализират.

И все пак отиваме за победа. За дербито в Горна Оряховица се готвихме изключително сериозно. В мене няма никакви сантименти, там изкарах десет хубави години, но мога да кажа същото и за “Ботев” (Пд), “Ботев” (Вр). Важното е настоящето. Играем, за да победим, това е.”

 

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ