IMG_7306

Двама наказани има сред “виолетовите” и те ще пропуснат неделното гостуване на “Павликени” от 18-ия кръг на Северозападната “В” група. Това са защитниците Мартин Николов и Мариян Иванов, първият получи червен картон в дербито с “Локо” (ГО), а вторият е с натрупани жълти картони. До мача ще стане ясно и състоянието на капитана Росен Ванков, така че промени в защитен план със сигурност ще има.

Мачът е в неделя от 14:30 ч. в Лесичери, където домакинства павликенският отбор в началото на пролетния полусезон заради ремонта на своя стадион.

Един наказан има и в “Локомотив” (Г. Оряховица) за важното дерби на тима срещу друг претендент за първото място – “Локомотив” (Мездра). Това е Атанас Фиданин, който също получи червен картон в дербито с етърци.

“Етър” и “Локомотив” (ГО) бяха наказани с глоби по 25 лв. за хвърлени предмети без последствие, на основание чл. 37, ал.1, т.4, а, – предложение 1, от Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС.

По един мач пропускат за отборите си и Тони Тодоров от “Ком” (Берковица), Цветослав Маринчев от “Партизан” (Червен бряг), Кирил Граховски от “Ситомир” (Никопол) и Росен Петков от “Трявна”, а треньорът на “Ситомир” Юзджан Юсеинов е лишен от права да изпълнява функциите си в 5 мача и глобен с 50 лв. съгласно чл. 34, ал.1, т.4 от Дисциплинарния правилник.

Тагове:

КОМЕНТАРИ