IMG_5896
Втора контролна среща от подготовката предстои на новосформирания дублиращ отбор на “Етър”. Играчите на треньора Марин Стефанов гостуват днес на третодивизионния “Локомотив” (Дряново). Мачът е от 19:00 ч. на градския стадион в Дряново.

В първия си мач “болярите” гостуваха на друг третодивизионен отбор – “Трявна”, като взеха чудесна победа с 3:1 с попадения на Юлиян Райков от дузпа за събаряне на Байдаков, гол на Димитър Митев и чудесно попадения със странична ножица на Димитър Байдаков.

Треньорският щаб е насрочил много контролни срещи, за да влязат играчите в необходимия ритъм преди началото на първенството в “А” областната група. Както вече писахме, целта пред дублиращият отбор е още първия сезон да влезе в Трета лига, където трайно да се утвърди и да подготвя футболисти за представителния отбор.

Следващата контрола след днешното гостуване в Дряново е в четвъртък, когато “Етър” гостува в Габрово от 19:00 ч. на местния “Янтра”. В събота сутринта на стадиона в Леденик етърци пък приемат 19-годишните си връстници от габровския “Янтра”.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ