IMG_5896-1024x733

Дублиращият отбор на “Етър” постигна победа с 3:1 в контролен мач. “Виолетовите” се наложиха над третия в класирането на Елитната областна футболна група “Ресен-2012”. Срещата се игра на осветление на изкуствения терен “Трифон Иванов” във В. Търново. Старши треньорът Марин Стефанов имаше възможност да разчита на почти всички свои футболисти, включително и трениращите с първия отбор Димитър Байдаков, Димитър Цонев и Борислав Марков.

Гостите поведоха още в 4-та минута с много красив гол на Мариян Генов. Бившият капитан на “Етър 1924” овладя топката и с премерен изстрел от дистанция я заби в горния ъгъл на вратата, пазена от Иван Георгиев за 0:1. Изравнителното попадение падна в 14-ата минута, като негов автор бе Кристиян Иванов, а в 21-вата Теодосий Райков направи пълен обрат, като и двата гола бяха плод на добри комбинации. До почивката разликата можеше да нарасне още, но Байдаков пропусна 3-4 отлични възможности.

През втората част етърци стигнаха до трети гол, дело на Димитър Митов в 55-ата минута, като домакините хванаха ресенчани на контра и младият нападател бе изведен на стрелкова позиция. Добрите намеси на вратаря на гостите Васил Боев не позволиха до края на срещата топката да посети за четвърти път мрежата зад него. Гредата пък помогна на домакините при опасен удар на Мариян Генов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ