bfs_football-500x269

Днес във Велико Търново е съвещанието с представителите на всички клубове от Северозападната “В” група. Традиционната работна среща преди началото на всеки полусезон ще се проведе от 11:00 ч. в конферентната зала на хотел “Арена”.

На нея се очакват заместник-изпълнителният директор на Българския футболен съюз Антон Попов, отговорникът за провеждане на първенствата и турнирите Александър Шатровски и президентът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков.

Ще бъде направен обзор на есенния полусезон. Според секретаря Игор Бакьов есента е минала добре, без сериозни проблеми, а всички отбори се държат на много високо ниво. Ще бъде окончателно обсъдена програмата. Единствените размествания обаче се очертават за мачовете, които ще бъдат предавани пряко по Канал 3.

В ход е и картотекирането, което започна вчера и ще продължи до петък. Някои клубове като “Ботев” (Враца) имат по 13-14 нови футболисти.

Най-вероятно на срещата ще стане ясно и името на временния нов шеф на Зоналния съвет на БФС, който ще продължи работата на отишлия си преждевременно Трифон Иванов.

КОМЕНТАРИ