berbatov

Ще играе ли една от най-големите звезди на българския футбол Димитър Бербатов за пръв път в кариерата си срещу „Етър”? Въпросът стана актуален след публикуваната в „Труд” информация, че Бербатов ще се завърне на терена с екипа на „Берое” и освен това ще бъде и помощник треньор на Александър Томаш. Според публикацията има голяма вероятност Димитър Бербатов да бъде картотекиран за срещите на заралии за пролетния дял в Първа лига.

„Бербатов се готви с нас и изцяло ще бъде негово решение дали ще играе за тима. Надежда всеки има. Всеки един отбор би го искал. Ние като клуб сме направили всичко възможно. Решението ще бъде изцяло негово”, каза треньорът  на „Берое” Александър Томаш.

38-годишният футболист  последно игра в индийския “Керала Бластърс” до края на  февруари 2018 г. При неотдавнашната си визита във Велико Търново Димитър Бербатов призна пред феновете си, че никога досега в кариерата си не е играл на стадион “Ивайло”, както и въобще в мач срещу “Етър”.

В първия си пролетен кръг беройци гостуват на „Септември”, а първото им официално домакинство е именно срещу „Етър” на 21 февруари (четвъртък) от 17:30 ч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ